Materiale

Med kampagnematerialet i hånden er Aktiv med PAW Patrol lige til at går til. Kampagnen går på tværs af hjem og institution/skole og består af tre hovedelementer, alt med udgangspunkt i PAW Patrol-universet, trafiksikkerhed og leg.

  1. Daglige missioner: Hver dag skal børnene sammen med deres forældre fuldføre en mission på vej til skole eller børnehave. Hvor mange trafikskilte kan familien finde? Og hvor mange røde lys passeres på vejen? Missionerne skal gøre det sjovere at cykle eller gå til skole.
  2. Aktivitetslege: Hver dag kan børnene lave en aktivitetsleg i skolen/institutionen, som hænger sammen med dagens mission. Via aktive og sjove lege lærer de om trafiksikkerhed.
  3. Aktivitetsplanche: Hver dag børnene udfører den daglige mission, på gå- eller cykelturen til institutionen/skolen, sættes et kryds på Aktivitetsplanchen.  Et motiverende element, der giver børnene mulighed for at følge med i, hvor aktive de har været under aktivitetsugerne. Er der mon nogen, der kan gå eller cykle alle dage og nå helt i mål med missionerne?

Kampagnepakken

Pakken indeholder både materialer til institutionen/skolen og forældrene og består af følgende:

  • 25 x PAW Patrol-missionshæfte
  • 1 x A2 planche til aktivitetsregistrering
  • 1 x legehæfte med 10 PAW Patrol-missionslege til institutionen/skolen
  • 25 x forældrefolder
  • 3 x A3 kampagneplakat til skolen/i institutionen.
  • 25 x diplom til børnene

Der er mulighed for at hente ekstra diplomer her, og ekstra forældrefolder her.