Samarbejdspartnere

Børneulykkesfonden

Børneulykkesfonden er en non-profit organisation, der har til formål at nedbringe antallet af børneulykker i Danmark. Ulykker er den hyppigste dødsårsag blandt børn i alderen 1-18 år, og hver fjerde dødsfald i denne aldersgruppe skyldes en ulykke. Samtidig kommer 150.000 børn under 15 år hvert år på skadestuen som følge af en ulykke. Det svarer til et barn hver 3.-4. minut – hele døgnet.

Det gør Børneulykkesfonden noget ved. Vi arbejder for at forebygge børneulykker og skabe sikre rammer for danske børn uden at gå på kompromis med børnenes leg, kreativitet og fysiske udfoldelse. Læs mere på www.børneulykkesfonden.dk

Nickelodeon

Nickelodeon er verdens største børnekanal for de 2-14-årige og sender hver dag fra kl. 05.00-22.00 de bedste og sjoveste børneprogrammer – og det hele er selvfølgelig 100 % på dansk.

Nickelodeon er stifter af den kendte tegneserie PAW Patrol, som er hovedaktører i ”Aktiv med PAW Patrol” og meget populære blandt de yngre børn.

 

Maki A/S

Maki A/S er en af de største distributører af legetøj, spil og licensprodukter i norden, og har doneret PAW Patrol præmiegevinster til konkurrencer i forbindelse med “Aktiv med PAW Patrol”.